Tornar enrere
Compartir

Hostalric, localització de la nova pel·lícula d’Isaki LacuestaDel 10 al 13 de febrer es van gravar diferents fragments del film “Un año, una noche” en emplaçaments com els carrers Verge dels Socors i Major, la plaça dels Bous, la plaça de la Vila, els exteriors del Castell, el Bar Esplèndid i la Casa Can Llensa.

Si a finals del passat 2020 el Castell d’Hostalric era l’escenari de la filmació d’escenes de la sèrie “Los herederos de la Tierra”, aquest inici d’any el municipi ha acollit la gravació d’una nova producció audiovisual catalano-francesa de gran format. I és que la vila ha estat escollida com una de les localitzacions de ”Un año, una noche”, la nova pel·lícula que el director gironí Isaki Lacuesta estrenarà pròximament.

La gravació va tenir lloc del 10 al 13 de febrer en diferents espais del municipi com els carrers Verge dels Socors i Major, la plaça dels Bous, la plaça de la Vila, els exteriors del Castell, el Bar Esplèndid i la Casa Can Llensa. En aquest sentit, el consistori vol agrair i posar en valor la col·laboració i la comprensió mostrades en tot moment pels veïns i veïnes durant el rodatge.

“Un año, una noche”

“Un año, una noche” està basada en el llibre “Paz, amor y Death metal” de Ramón González, supervivent de l’atemptat terrorista a la sala de concerts Bataclan de París; i compta entre el seu repartiment amb actors nacionals i internacionals com Nahuel Pérez (“El profesor de persa” o “120 pulsaciones por minuto”), Noémi Merlant (“Retrato de una mujer en llamas” o “Curiosa”), Quim Gutiérrez (”Ventajas de viajar en tren” o “Primos”), Alba Guilera (“Trauma”), i Natalia de Molina (“Las niñas” o “Adiós”); i el cantant C. Tangana, que debuta com a actor.

La pel·lícula narra història de Ramón i Céline, una jove parella que assisteix al concert de Bataclan la nit del 13 de novembre de 2015. Durant l’assalt terrorista Céline i Ramón aconsegueixen arribar per separat al camerino dels músics i es refugien allà durant hores fins al seu alliberament. Aconsegueixen salvar-se, però en sortir ja no són els mateixos. I no saben si podran tornar a ser-ho.