Tornar enrere
Compartir

Visita amb clau a Hostalric

 

Realitzant la visita en clau, vosaltres sigueu els principals protagonistes d’un recorregut al vostre ritme. Es tracta d’un recorregut que cadascú pot fer al seu aireobrint i tancant els espais visitables tot passejant per la vila emmurallada.

La visita comença a l’Oficina de Turisme, on us donarem una clau i un full de ruta que  us permetrà conèixer els racons més singulars i significatius de la vila medieval d’Hostalric.

Visita amb la clau de la vila al Recinte Medieval


Us permetrà convertir-vos en les mestresses i senyors de la vila! Podreu passejar pel camí de ronda de la muralla, pujareu a la torre dels Frares i a la torre d’Ararà, us endinsareu a la cova del Relliguer, admirareu la porta d’entrada al recinte medieval, i us sorprendreu davant els sis cents metres de muralla medieval que perfila l’antic Camí Ral. 

HORARIS

  • De l'1/11 al 28/02: de dilluns a diumenge de 10h a 14h
  • De l'1/03 al 30/06 i de 11/09 al 31/10: de dilluns a diumenge de les 10h a 14h i les tardes de dissabte de les 15h a les 18h 
  • De l'1/07 a l'10/09: de dilluns a dissabte de les 10h a les 14h i de les 16h a les 19h i diumenge de 10h a 14h

TARIFES  

  • Tarifa general: 5€
  • Tarifa reduïda: 4€ (infants de 7 a 18 anys, carnet jove i pensionistes)
  • Entrada gratuïta amb carnet de Súper.
  • Oferta subscriptorsPunt Diari i Diari de Girona: 2×1; Club La Vanguardia i Diari Ara descompte del 20% sobre la tarifa base.

La venda d’entrades es tanca 60 minuts abans del límit horari. Tancat el dilluns de Pasqua, el dilluns després de la Fira de Sant Miquel, Nadal, Sant Esteve, Any Nou i Reis. El punt d'inici de la visita és l’Oficina de Turisme (C/ Raval 45, darrere la Torre dels Frares).

COMPRA la visita en clau aquí!