Tornar enrere
Compartir

Com arribar?

Hostalric gaudeix d’un emplaçament privilegiat i d’una molt bona comunicació. La vila està situada al costat del riu Tordera i és una de les portes d’entrada al Parc Natural del Montseny. Girona i Barcelona es troben a 40 i 60 km respectivament, i a 30 minuts en cotxe hi tenim els principals nuclis turístics de la Costa Brava. L’aeroport Girona Costa Brava es troba a 30 km.

L’accés per carretera es pot fer per l’autopista A7, amb sortida a Hostalric (sortida 10) o bé per la carretera C-35 (de Granollers a Girona). L’Eix Transversal es troba a poc més de 20 km del municipi (sortida a Arbúcies i enllaçant amb GI-552 fins a Hostalric) i la N-II a uns 15 minuts aproximadament (carretera GI-555 fins a Caldes de Malavella).

Si es prefereix utilitzar el transport públic, la línia ferroviària Barcelona-Portbou té parada a Hostalric (línies R2 nord i R11). Consulteu-ne els horaris.


Veure a Google Maps

On menjar?


A Hostalric tenim la sort de comptar, tot i ser un poble petit, amb una oferta variada i singular, que va des dels plats i menús més tradicionals, a la cuina més d’avantguarda passant per l’especialització en productes del mar o el menjar ràpid de qualitat. Consulta el mapa l'oferta gastronòmica de la vila! Bon profit!…

Llegir més

On dormir?


Hostalric disposa de 3 allotjaments turístics: 2 apartaments turístics i 1 un càmping. HUT Ca l'Anna HUT Can Barrera Càmping Vila Village   A les rodalies d'Hostalric hi trobareu... El Gos Cantaire (Massanes, a 5 km) Escola de Camp de Ramió (Fogars de la Selva, a 6,5km)  Can Dalemus (Maçanet de la Selva, a 11km) Rural Montseny (Gualba, a 13km) Mas Romeu (Arbúcies, a 15km) Can Orta (Sant Feliu de Buixalleu, a 11km)   Si busques quel…

Llegir més

On comprar?


Contacteu


Contacta amb l'Oficina de Turisme al 972 87 41 65 o per turisme@hostalric.cat…

Llegir més

Agenda