Experiències gastronòmiques

 

Turisme Hostalric i el Centre Gastronòmic Domus Sent Soví treballem per promocionar el patrimoni i la gastronomia d'Hostalric. De la mà del nostre equip de guies locals, pots fer una visita guiada al castell i/o recinte medieval per tal de conèixer la història, racons i curiositats de la vila d’Hostalric, i acabar la visita amb degustació gastronòmica al Centre Gastronòmic Domus Sent Soví.

 

Us proposem un conjunt d’activitats gastronòmiques tals com tallers de cuina, tasts i degustacions i tallers a mida. Consulta el catàleg de serveis.

 

Tasts i degustacions

Us proposem acabar la visita a la vila amb una degustació a l’espai de restauració del Centre Gastronòmic Domus Sent Soví. Des d’aquí, gaudireu d’unes excel·lents vistes al castell d’Hostalric, la zona de les hortes, la Tordera i al recinte medieval. Trieu el tastet que més t’agradi:

  • - Brinda Hostalric, amb el qua gaudireu d’una copa de cava i dolços d’Hostalric.
  • - Tasta Hostalric, amb una degustació d’una selecció d’embotits locals amb porró de vi.
  • - Tasta dolç, amb una degustació de pastissets de l’obrador de la pastisseria Massinis acompanyats d’un xarrup de ratafia.
  • - Els plats de sempre, tastet d’una selecció de plats de cuina tradicional catalanaelaborats per restaurants locals.

 

Tallers de cuina

Si el que us agrada és la cuina, us proposem els tallers de cuina guiats per tal d’aprendre i posar en valor els plats més distintius de la gastronomia catalana. Inclouen la degustació dels plats elaborats:

  • - Taller de pa amb tomàquet, on aprendreu a elaborar un simple però deliciós plat acompanyat d’un porró de vi.
  • - Taller d’arròs a la cassola, per a conèixer els secrets del sofregit i com s'incorporen els diferents productes com el peix, la  carn, l'arròs... tot a la cassola per elaborar un arròs mar i muntanya.

 

Activitats a mida

Si teniu inquietuds, us podem organitzar tallers de cuina a gust del consumidor: cuina saludable, cuina medieval, cuina mol·lecular, taller de tapes, maridatge de cerveses artesanes... Consulteu-nos i ens adaptem als teus requeriments!