Tornar enrere
Compartir

Campament militar al Castell d'HostalricEl cap de setmana 3 i 4 de febrer el Castell d'Hostalric acollirà el campament militar d'hivern del 79th Cameron Highlander!

En el transcurs de la guerra del francès les tropes britàniques que van camí de Madrid, faran el campament d’hivern a la fortalesa d’Hostalric on aprofitaran la estada per aprovisionar-se de queviures i pòlvora. 

Vine a conèixer la vida de campament, com els soldats feien instrucció, com s'organitzaven per donar de menjar a la tropa o com es preparaven per al combat... en definitiva, viu el dia a dia d'un campament del segle XIX. 

El campament és visitable durant l'horari d'obertura del Castell d'Hostalric i s'hi pot accedir comprant l'entrada lliure al Castell. Preus a partir de 4€.

  • dissabte 3/02 de 10h a 14h i de 15h a 18h
  • diumenge 4/02 de 10h a 14

Vols visitar el campament amb guia? Amb aquesta visita coneixereu les unitats britàniques i franceses de la tropa, la seva forma de vestir i equipament, com era una tenda de dormir de la època, les formes d'instrucció... Reserva prèvia recomanada, preus a partir de 5€. Les visites guiades es fan en català. El punt d’inici és el Punt d’Informació del Castell.

  • dissabte 3 de febrer a les 12h i a les 16h
  • diumenge 4 de febrer a les 12h