La Domus - Can Llensa

 

La Domus - Can Llensa, centre de promoció turística i cultural d'Hostalric és la seu l’Oficina de Turisme, integrada dins la Xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya promoguda per la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya.

 

L'edifici construït l’any 1898 per l’empresari Alfons Llensa i Plademunt com a fàbrica de taps de suro. L'equipament tal com l'entenem avui va ser ideat per MSB Estudi Taller d’Arquitectura (2010) i l’execució la van dur a terme empreses i professionals locals. Des de llavors, s’ha consolidat com un espai polivalent centrat en la promoció turística del municipi i la difusió del patrimoni cultural i gastronòmic local. 

 

L'espai

L’edifici consta de tres plantes. La planta 0 és un espai polivalent on hi trobem l'oficina de turisme d'Hostalric amb continuïtat a una sala adaptada per acollir propostes culturals tals com exposicions, mostres, xerrades, degustacions,... El vidre present en aquesta planta permet gaudir de les excel·lents vistes a la vila.

 

A la planta baixa hi ha una sala polivalent destinada a entitats i associacions municipals.

 

A la planta superior hi trobem l’espai de restauració, amb continuïtat cap a la terrassa amb vistes al Montnegre i al castell d'hostalric. Aquest és un espai ideal per a experiències gastronòmiques i lloguers.

 

Lloguer d'espais

La Domus - Can Llensa posa a la vostra disposició el lloguer dels espais totalment equipats. Si voleu organitzar un acte privat, una reunió d’amics i familiars, un esdeveniment d’empresa,... us oferim un espai còmode, acollidor i exclusiu.

Per empreses, un espai amb equipament professional i tècnic per a tot tipus de presentacions, xerrades i trobades professionals. Per a grups particulars un ambient exclusiu i privat amb totes les comoditats i amb vistes al castell i el recinte medieval d'Hostalric.

 

Per a més informació i preus, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte.