Tornar enrere
Compartir

Visita guiada al Castell d'HostalricEl Castell d'Hostalric amb guia!

 

La visita al Castell d'Hostalric us permetrà fer un recorregut guiat amb les guies locals acreditades que us acompanyaran en la descoberta d'aquesta imponent fortalesa que ha estat protagonista en diferents episodis de la història de Catalunya.

La visita guiada, d'una durada aproximada d'1h30, us permetrà comprendre el per què de l'evolució d'un castell medieval a una fortalesa moderna. Què va provocar-ho? Quin és el sistema de construcció utilitzat? Quin són els elements defensius típics d'aquesta fortificació?

Les guies locals us mostraran els racons més emblemàtics del Castell Fortalesa d'Hostalric i podreu accedir al cavaller, espai de l’antic castell dels Cabrera, on us explicaran les anècdotes més sorprenents de la història d'aquesta edificacióAquesta és la sala més noble de tot el castell i, per conservar la seva majestuositat només és accessible amb guia. La visita finalitza al pati d'armes, on podreu gaudir d'una excel·lent panoràmica des de dalt del turó de pedra basàltica en el que es troba el Castell: el massís del Montseny, el Castell de Montsoriu i la serralada del Montengre Corredor.

HORARIS VISITES GUIADES

  • De l'1/09 al 30/06: dissabtes, diumenges i festius a les 12h*
  • De l'01/07 al 31/08: dissabte, diumenges i festius a les 11h* 

Les visites guiades es fan en català. Per altres idiomes, contacteu amb nosaltres a turisme@hostalric.cat o al 972874165 i us informarem de les possibilitats.

Punt d'inici de la visita: Punt d'Informació del Castell.

PREUS

  • Tarifa general: 7€
  • Tarifa reduïda: 5€ (infants de 7 a 12 anys, carnet jove i pensionistes)
  • Entrada gratuïta fins a 6 anys (excepte grups escolars).

Places limitades. Recomanem reserva prèvia al banner lateral