Tornar enrere
Compartir

 

L'imponent Castell d’Hostalric disposa de diferents espais i zones que poden ser llogades per dur-hi a terme diferents actes i esdeveniments. El recinte ofereix tant espais interiors, com poden ser les antigues dependències del cavaller amb una capacitat de fins a 300 persones, com espais exteriors. A l'exterior, el pati d'armes o la dent de serra són exemples d'indrets amb molt d'encant per dur a terme qualsevol tipus de celebració.

Al Castell d'Hostarlic ja s'hi ha realitzat multitud d'activitats diverses, com poden ser celebracions privades, presentacions de producte, reunions d'empresa o fins i tot rodatge de pel·lícules i espots publicitaris. De fet, el Castell d'Hostalric i el recinte emmurallat formen part de la Catalunya Film Comission i del Costa Brava Girona Convention Bureau. “El legado de los huesos”, la nova sèrie de Netflix “Los herederos de la Tierra” o la última pel·lícula d'Izaki Lacuesta "Un año, una noche" són alguns dels rodatges que ha acollit Hostalric recentment.

Si penseu que els nostres espais poden acollir el vostre esdeveniment, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través del següent formulari i us farem arribar tota la informació. 

 

Contacta amb nosaltres