Tornar enrere
Compartir

XXXIII Fira de Sant MiquelDel 22 al 25 de setembre celebrem la Fira de Sant Miquel!

 

Espectacles, alimentació, artesania, activitats, visites guiades, cultura popular i altres propostes amenitzaran els carrers de la vila durant quatre dies. Descarrega’t el programa d’activitats.

L’Ajuntament organitza del 22 al 25 de setembre una nova edició, la 33a, de la Fira de Sant Miquel; un dels esdeveniments més icònics i tradicionals del municipi i que servirà com a cloenda de l’estiu. 

Per a l’ocasió el consistori ha preparat un ampli programa d’activitats lúdiques, culturals i festives per a totes els públics. Múltiples propostes que tindran com a eix vertebrador la cultura popular, la música i les activitats per gaudir en família.

L'Associació Miquelets de Girona tindrà un paper destacat a la Fira! El dia 24 de setembre el castell d’Hostalric acollirà el tradicional campament dels Miquelets de Girona. en el qual es reproduiran escenes de la vida diària dels soldats durant la Guerra del Francès: instrucció, pràctiques de tir, manteniment de les armes, vida de campament... També es recrearan escenes quotidianes de l’època, com les formes d'oci o la cuina en època de setge. Durant els dos dies, es realitzaran espectacles itinerants pels carrers medievals, tals com "Defensant la fortalesa" i "Ja ha arribat la plaga", destacant l'activitat "L'atac final" amb armes de foc del dia 23 de setembre a les 12h.