Gastronomia

 

Hostalric destaca pels seus embotits i dolços artesans. A les carnisseries, fleques i pastisseries del poble s’hi poden trobar embotits fets a la manera tradicional seguint la tradició familiar a carnisseries amb anys d’història i dolços i postres artesanals d’elaboració pròpia. Alguns d’aquests productes s’agrupen sota el segell de qualitat “Hostalric, producte Ric“ que engloba aquells productes que són fets a la vila o en són molt representatius. Aquesta diversitat de productes de proximitat també la podeu trobar en els comerços i restaurants d’Hostalric.

 

Pel que fa a la restauració, tenim la sort de comptar, tot i ser un poble petit, amb una oferta variada i singular, que va des dels plats més tradicionals, a la cuina més d’avantguarda passant per l’especialització en productes del mar o el menjar ràpid de qualitat.

 

Les instal·lacions de la Domus - Can Llensa (equipament municipal) és l'espai on empreses i comerços locals col·laboren i/o imparteixen taller de cuina i degustacions amb l'objectiu de difondre la gastronomia i tradicions locals. 

 

A aquesta oferta gastronòmica s’hi afegeix a esdeveniments com la Fira Medieval o la Fira de Sant Miquel, on el menjar hi té un paper destacat.