Tornar enrere
Compartir

A prop d'Hostalric

Hostalric gaudeix d’un emplaçament privilegiat i d’una molt bona comunicació. La vila està situada al costat del riu Tordera i és una de les portes d’entrada al Parc Natural del Montseny i el Parc del Montnegre Corredor. Girona i Barcelona es troben a 40 i 60 km respectivament, i a 30 minuts en cotxe hi tenim els principals nuclis turístics de la Costa Brava.

Turisme la Selva

La Selva és una comarca molt heterogènia que ofereix al visitant una àmplia oferta per a tots els gustos. Des del litoral de la Costa Brava, passant per la plana o la zona del Ter Brugent fins arribar a les muntanyes del Montseny.
La Selva és coneguda com a «la comarca de l'aigua» i «terra de castells», la qual cosa demostra que està definida per la natura i el patrimoni.

Costa Brava Pirineu de Girona

La Costa Brava és una suma de sensacions que et sorprendran des de Blanes fins a Portbou. Natura, cultura i patrimoni defineixen aquest territori.

Parc Natural del Montseny

El Parc Natural del Montseny, considerat també Reserva de la Biosfera, és un mosaic de paisatges mediterranis i centreeuropeus situat a la serralada Prelitoral Catalana, entre les demarcacions de Barcelona i Girona.

Parc Natural del Montnegre Corredor

Dos grans massissos, el Corredor i el Montnegre, configuren aquest espai, situat a la Serralada Litoral. Dòlmens neolítics, restes arquològiques d’època ibèrica i esglésies medievals es reparteixen dins un paisatge vorejat de conreus, boscos i masies

A prop