Tornar enrere
Compartir

L’encant, la història i la mística úniques d’Hostalric, sumat a l’excel·lent situació geogràfica (Girona i Barcelona es troben a 40 i 60 km respectivament) i de comunicacions (sortida 10 autopista A7 i parades R2 nord i R11 de la línia ferroviària Barcelona-Portbou) conformen un espai ideal com a plató cinematogràfic i televisiu.

Hostalric posa a disposició de les productores audiovisuals l’assistència tècnica de Turisme Hostalric a fi d’oferir la màxima qualitat en el servei.  

Procediments per rodar a Hostalric

Qualsevol productora que tingui interès a rodar a Hostalric necessita una autorització. Per aconseguir-la, cal que ompli el formulari de sol·licitud d'instància genèrica de l'Ajuntament d'Hostalric i faci l'enviament via E-tram.

Un cop rebuda, els tècnics municipals en consideraran la viabilitat i en realitzaran els tràmits legals necessaris per aconseguir les autoritzacions. Turisme Hostalric realitzarà una tasca de seguiment i coordinació dels diferents departaments municipals implicats.

Els costos del rodatge al municipi es basen en les taxes marcades a les ordenances municipals. Més informació a turisme@hostalric.cat

Localitzacions

Declarada Bé Cultural d’Interès Nacional (1963), la vila d’Hostalric conserva un dels llegats monumentals més notables de l’època medieval catalana i està protegida per l’imponent fortalesa militar d’època moderna. Ambdues localitzacions formen part de la Catalunya Film Comission i del Costa Brava Girona Convention Bureau.

Les últimes pel·lícules que han rodat a Hostalric són “El legado de los huesos” (2019), “Los herederos de la Tierra” (2020) i "Un año, una noche" (2021).

Localitzacions