Tornar enrere
Compartir

XXVII Fira MedievalDel 29 al 31 de març Hostalric celebrem la XXVII Fira Medieval!

 

Durant 3 dies Hostalric recrearà el seu passat medieval com a capital del Vescomtat de Cabrera i es convertirà en una vila medieval amb un gran mercat, personatges i activitats pròpies de l'època.

Les activitats tenen un pes destacat durant la fira, amb una programació diària de tallers infantils, espectacles de teatre, demostracions d’ofici i cercaviles. Consulteu el PROGRAMA D'ACTIVITATS DE LA XXVII FIRA MEDIEVAL.

Durant els dies de la Fira, l'Ajuntament d'Hostalric habilitarà un aparcament per autocaravanes (sense serveis) a la zona esportiva. Imprescindible reserva prèvia a través d'aquest formulari. Places limitades i per rigorós ordre d'inscripció. 

Per turismes, s’habilitaran aparcaments a la zona esportiva, a l’estació de tren, a la Serradora i en altres punts del municipi per tal de facilitar l’accés a la Fira. Aparcaments gratuïts. En cas d’aparcar a la zona esportiva municipal (ZEM), les persones visitants podran fer el trajecte fins a la plaça de l’escola, inici de la fira (i a la inversa), amb el trenet d’enllaç que té un preu de 2 €.