FAQS Covid-19

Tornar enrere
Preguntes Freqüents (FAQs) sobre l'activitat turística a Hostalric en referència al COVID-19

Actualització 16/10/2021

 

Segons la RESOLUCIÓ SLT/3090/2021, de 14 d'octubre, es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. Consulta'n el resum.

 

Puc visitar Hostalric?

Sí, amb la resolució vigent no existeix confinament perimetral

 

Puc visitar el Castell d'Hostalric ?

Sí, els horaris d’obertura del Castell d’Hostalric durant el mes d'octubre són dissabtes de 10h a 14h i de 15h a 18h i diumenges i festius de 10h a 14hSi opteu per la visita guiada i així no perdeu cap detall de tots els racons i històries de la Fortalesa d’Hostalric, us esperem els els caps de setmana i festius a les 12h. Places limitades. Reserva i compra la teva a la web!

Per entrar al recinte i durant la visita l'ús de la mascareta és obligatori.

 

Puc fer la visita amb la clau de la vila?

Sí, els horaris de l’Oficina de Turisme són de dilluns a diumenge de 10h a 14h i dissabte també tarda de 15h a 18h. Les claus estan desinfectades i tancades hermèticament, durant el recorregut hi ha punts de gel hidroalcohòlic a l'entrada de cada element visitablel'ús de la mascareta és obligatori.

 

Som un grup / tour operador, podem fer una visita guiada amb vosaltres?

Amb la present resolució s'elimina la limitació d'aforament per grups. No obstant, l'ús de la mascareta és obligatori.

Consulta el catàleg de serveis i prepara la visita. Per qualsevol dubte, contacta'ns trucant al 972 87 41 65 o envia un mail a visitespatrimoni@hostalric.cat per qualsevol dubte. 

 

Em vull quedar a dinar a un restaurant o bar del municipi, puc?

Segons la RESOLUCIÓ SLT/3090/2021, de 14 d'octubre, els bars i restaurants retornen a l'horari habitual del sector, fins a les 2.30h com a màxim i 30 minuts afegits els divendres, dissabtes i vetlla de festius. Es permet el consum en barra, amb una separació interpersonal d'1,50 metres i no hi ha límit de persones per taula ni mínim de distància entre taules.

Aquí trobaràs els restaurants i bars d'Hostalric.  

  

Puc comprar als comerços d'Hostalric?

Sí, ja no existeixen restriccions en l'àmbit comercial. Tot i així, caldrà aplicar de manera rigorosa les mesures higièniques, de prevenció i de seguretat. En l'activitat dels mercats no sedentaris i les fires mercat s'han d'establir mesures organitzatives de control de les aglomeracions i l'ús de mascareta. El mercat setmanal dels dimarts es manté de 8h a 14h.

Consulta el directori de comerços d'Hostalric.

 

Recordem la importància de respectar les mesures d’higiene i mantenir les distàncies de seguretat entre persones.

 

Webs de referència

Ajuntament d’Hostalric

Generalitat de Catalunya: activem Catalunya 

Generalitat de Catalunya: Departament d’Interior

Generalitat de Catalunya: Departament de Salut