ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

FAQS Covid-19

Tornar enrere
Preguntes Freqüents (FAQs) sobre l'activitat turística a Hostalric en referència al COVID-19

Actualització 22/01/2020

 

Segons la RESOLUCIÓ SLT/67/2021, de 16 de gener, es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. Consulta'n el resum.

 

Puc visitar Hostalric?

Queda limitada l’entrada i sortida de persones de cada municipi, amb les excepcions justificades previstes en la present resolució. Es recomana que els desplaçaments fora del domicili es limitin en la mesura del possible, així com la circulació per les vies d'ús públic, respectant les mesures de protecció individual i col·lectiva establertes per les autoritats competents.

 

Puc visitar el Castell d'Hostalric ?

No mentre sigui vigent la present resolució. 

 

Puc fer la visita amb la clau de la vila?

Sí, de dilluns a divendres de 10h a 14h respectant la restricció de mobilitat municipal. Les claus estan desinfectades i tancades hermèticament, durant el recorregut hi ha punts de gel hidroalcohòlic a l'entrada de cada element visitable i cartells informatius amb les mesures sanitàries dictades pel Govern i d'obligat compliment (distància, mans i mascareta).

 

Som un grup / tour operador, podem fer una visita guiada amb vosaltres?

Durant la durada prevista de la present resolució les visites guiades concertades es realitzaran respectant la restricció de confinament municipal.

No obstant, pots consultar el catàleg de serveis i preparar la visita per quan es pugui. Per qualsevol dubte, contacta'ns trucant al 972 87 41 65 o envia un mail a visitespatrimoni@hostalric.cat per qualsevol dubte. 

 

Em vull quedar a dinar a un restaurant o bar del municipi, puc?

Segons la RESOLUCIÓ SLT/67/2021, de 16 de gener, els bars i restaurants podran obrir al públic per servir esmorzars i dinars, i podran obrir en 2 franges horàries: de 7:30h a 9:30h i de 13h a 15:30h. Es podrá servir menjar per emportar fins a les 22h, al mateix establiment, i fins a les 23h, en el cas del servei a domicili. 

Aquí trobaràs els restaurants i bars d'Hostalric.  

  

Puc comprar als comerços d'Hostalric?

Sí, es permet l’obertura limitada del comerç minorista de dilluns a divendres al 30% de l’aforament i només si té una superfície de venda que no superi els 400 m2 i l'obertura d’establiments i locals comercials amb una limitació del 30% de la capacitat per establiments de menys de 800 metres quadrats. Els de més de 800 podran obrir amb un aforament del 30%.

Les limitacions anteriors (aforament, superfície de venda i prohibició d’obertura en centres comercials) no afecten el comerç essencial (alimentació, begudes, productes higiènics, altres productes de primera necessitat, farmàcies, ortopèdies, òptiques, establiments dedicats a productes de telecomunicacions, serveis de perruqueria i d’estètica, centres de veterinària, centres de jardineria i concessionaris d’automòbils). 

Consulta el directori de comerços d'Hostalric.

 

Recordem la importància de respectar les mesures d’higiene i mantenir les distàncies de seguretat entre persones.

 

Webs de referència

Ajuntament d’Hostalric

Generalitat de Catalunya: activem Catalunya 

Generalitat de Catalunya: Departament d’Interior

Generalitat de Catalunya: Departament de Salut