Tornar enrere
Compartir

Viu la primavera a Hostalric!Hostalric floreix a la primavera

Les hortes són un esclat de verds, el groc dels camps de colze i de la ginesta, el vermell de les groselles, carrers medievals amb detalls florals… Pots gaudir d’aquest espectacle en 4 miradors privilegiats: la Torre dels Frares i a la Torre d’Ararà (accés amb la visita en clau), la plaça dels Bous i el Castell d’Hostalric. O realitzar alguna de les rutes a peu recomenades i descobrir l'entorn natural de la vila.

Fruit d'aquesta riquesa natural, Hostalric s'ha adherit a Viles Florides. Aquest és un distintiu impulsat per la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) amb l'objectiu de promoure la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la flor i la planta ornamental. Aquest projecte distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l'enjardinament i la millora dels espais verds.

Amb la incorporació d'Hostalric la comacarca de la Selva és una de les comarques amb més municipis participants a Viles Florides amb 10 municipis florits (Arbúcies, Blanes, Lloret de Mar, Sant Hilari Sacalm, Santa Coloma de Farners, Sils, Vidreres, Tossa de Mar i Maçanet de la Selva).