Viu el Nadal a Hostalric

Tornar enrere
Hostalric viu de forma intensa les festes de Nadal!

 

Carrers medievals engalanats, un gran Tió a la plaça dels Bous, aparadors nadalencs en els comerços d’Hostalric... i un munt d'activitats per a petits i grans! Del 17 de desembre al 5 de gener els veïns i veïnes podran gaudir de prop d’una trentena d’activitats lúdiques, culturals i nadalenques adaptes a les mesures de seguretat i restriccions vigents.
 

El d’enguany serà un Nadal ben diferent i especial a causa de la pandèmia de Covid-19, però Hostalric ja ho té tot a punt per a celebrar les festes nadalenques amb la mateixa il·lusió i màgia de sempre. L’Ajuntament d'Hostalric, en col·laboració amb el teixit associatiu local, han dissenyat per als mesos de desembre i gener un ampli programa d’activitats nadalenques per a que en puguin gaudir tots els públics de forma segura i adaptada a les mesures i restriccions de seguretat establertes. Tallers, activitats infantils, teatre, concert, visites guiades, lliurament de premis del concurs de pessebres... són algunes de les activitats programades.

 

Des de Turisme Hostalric volem que viviu el Nadal gaudint del nostre patrimoni!

El Castell d'Hostalric obrirà del 27 al 30 de desembre i del 2 al 9 de gener (excepte 6/01) d'11h a 14h. Visites guiades a les 12h: 02/01/22 i 8-9/01/22. Places limitades. Compra i reserva les teves entrades al banner lateral!

Els horaris de l'Oficina de Turisme són de dilluns a diumenge de 10h a 14h i dissabte tarda de 15h a 18h. La visita en clau es pot realitzar durant aquest horari. Les claus estan desinfectades i tancades hermèticament, durant el recorregut hi ha punts de gel hidroalcohòlic a l'entrada de cada element visitable i cartells informatius amb les mesures sanitàries dictades pel Govern. 

 

També destaquen dues visites temàtiques centrades a donar a conèixer el nostre patrimoni a la mainada. El dimecres 29 de desembre i el dimarts 4 de gener a les 12h hem programatla visita guiada familiar "Què en saps de la Fortalesa?". Les visites tenen un cost de 6€ per persona (consulta altres descomptes) i és indispensable reserva prèvia a turisme@hostalric.cat o al 972 87 41 65. Places limitades complint amb els protocols vigents.

 

Els dies 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener, el Castell d'Hostalric i l'Oficina de Turisme estaran tancats.