Tornar enrere
Compartir

Viu el Nadal a HostalricHostalric viu de forma intensa les festes de Nadal!

 

Carrers medievals engalanats, un gran Tió a la plaça dels Bous, aparadors nadalencs en els comerços d’Hostalric... i un munt d'activitats per a petits i grans! Del 9 de desembre al 14 de gener els veïns i veïnes podran gaudir d’activitats lúdiques, culturals i nadalenques per a petits i grans.
 

Hostalric ja ho té tot a punt per a celebrar les festes nadalenques amb la mateixa il·lusió i màgia de sempre. L’Ajuntament d'Hostalric, en col·laboració amb el teixit associatiu local, han dissenyat per als mesos de desembre i gener un ampli programa d’activitats nadalenques. Tallers, activitats infantils, sardanes, visites guiades, la quina... són algunes de les activitats programades.

Des de Turisme Hostalric volem que viviu el Nadal gaudint del nostre patrimoni!

El Castell d'Hostalric obrirà del 27 al 8 de gener (excepte dies 1, 2 i 6/01) de 10h a 14h. Visites guiades a les 12h: 23 i 30 de desembre i 7 de gener. La visita teatralitzada La Casaca del Capità és ideal per gaudir en família! Reserva't el dia 30 de desembre i el 3 i 7 de gener a les 11h30. Places limitades. Compra i reserva les teves entrades al banner lateral!

Els horaris de l'Oficina de Turisme són de dilluns a diumenge de 10h a 14h i dissabte tarda de 15h a 18h.  L'oficina de turisme romandrà tancada el 24, 25, 26 de desembre i els dies 1 i 6 de gener. La visita en clau es pot realitzar durant aquest horari.