Tornar enrere
Compartir

Setmana Santa a HostalricPer segon any consecutiu, la situació derivada de la pandèmia fa que no podem gaudir de la Fira Medieval a les nostres places i carrers. Durant tres dies, Hostalric es converteix en una vila medieval amb un gran mercat, personatges i activitats pròpies d’aquella època. 

 

Ja que enguany no ho podem celebrar plegats, us animem a venir a visitar-nos i gaudir del nostre patrimoni. De l’1 d’abril al 5 d’abril els horaris d’obertura del Castell d’Hostalric seran de 10h a 14h i els dies 2 i 3 també a les tardes de 15h a 18h. Si opteu per la visita guiada i així no perdeu cap detall de tots els racons i històries de la Fortalesa d’Hostalric, us esperem els dies 2, 3, 4 i 5 d’abril a les 12h. Places limitades. Reserva i compra la teva a la web!

 

Alhora us proposem dues maneres de visitar el recinte medieval d’Hostalric i gaudir del llegat patrimonial del Vescomtat de Cabrera. Al teu aire o amb guia! Si optes per la visita guiada els dies 2 i 3 d’abril a les 17h farem un recorregut guiat des de l’Oficina de Turisme (punt de trobada) a la Porta de Barcelona, passant per les torres medievals i la muralla. Compra la teva entrada a la web!

 

Si optes per la visita al teu aire, la visita en clau és la teva opció. Es tracta d’un recorregut que cadascú pot fer al seu aireobrint i tancant els espais visitables tot passejant per la vila emmurallada. Del 29 de març al 5 d’abril els horaris de l’Oficina de Turisme seran de 10h a 14h i els dies 2 i 3 d’abril també tardes de 15h a 18h.