Tornar enrere
Compartir

Re-Obrim HostalricA partir del 19 de desembre RE-OBRIM Hostalric!

 

Segons la RESOLUCIÓ SLT/3268/2020, de 12 de desembre, es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. Amb la flexibilització d'algunes mesures a Hostalric, per fi, per fi re-tornem als horaris turístics habituals!

 

L'horari d'obertura del Castell d'Hostalric és caps de setmana i festius de 11h a 14h i visites guiades a les 12h. Places limitades i amb reserva prèvia prioritària a través de la web (banner lateral), complint amb els protocols establerts.

 

Els horaris de l'Oficina de Turisme són de dilluns a diumenge de 10h a 14h i dissabte tarda de 15h a 18h. La visita en clau es pot realitzar durant aquest horari. Les claus estan desinfectades i tancades hermèticament, durant el recorregut hi ha punts de gel hidroalcohòlic a l'entrada de cada element visitable i cartells informatius amb les mesures sanitàries dictades pel Govern. 

 

En totes les activitats turístiques caldrà complir obligatòriament amb totes les mesures de seguretat i restriccions establertes per a evitar el contagi i la propagació de la Covid-19: distància, mans i mascareta.