Tornar enrere
Compartir

Fira Medieval des de casaSeguint les directrius marcades per la Junta de Govern Local en línia a les mesures preventives fixades pel Govern Espanyol durant l’estat d’alarma, la Fira Medieval d’enguany prevista del 10 al 12 d’abril ha estat anul·lada.

 

Us proposem viure-la des de casa! Transforma casa teva en un gran mercat amb personatges i activitats pròpies de l'època medieval i converteix-la en el cap i centre de tot l’extens Vescomtat de Cabrera a través d’aquest vídeo.

 

 

La fira es celebra principalment a dos espais, la Fortalesa i el nucli antic. 

 

A la zona de la Fortalesa hi trobareu el campament medieval, l’exposició d’estris i elements de l’època, així com tallers i activitats pròpies de l’època per fer en família.

 

 

El recinte medieval es converteix en un gran mercat d’artesania i alimentació on podreu trobar-hi els embotits més autèntics, dolços artesans, formatges i oferta variada de restauració, entre d’altres productes i atraccions. 

 

 

Una vegada vist tot plegat, quin espectacle t’agradaria veure a l’edició del 2021? Digues la teva i entra en el sorteig de 2 tiquets pel sopar medieval de la Fira Medieval 2021!

Promoció vàlida del 9 al 16 d'abril. Entre totes les participacions, sortejarem el premi el divendres 17 d'abril (consulta els guanyadors).