Viu la tardor a Hostalric

Tornar enrere
Hostalric esclata a la tardor: les hortes es converteixen en un mosaic de marrons i taronges, cauen les fulles dels arbres de la plaça del Bous, el riu Tordera baixa amb més força,…

Pots gaudir d’aquest espectacle en 4 miradors privilegiats: la Torre dels Frares i a la Torre d’Ararà (accés amb la visita en clau), la plaça dels Bous i el Castell d’Hostalric.

La vila està ubicada entre el Parc Natural del Montseny i el Massís del Montnegre, i disposa de dues rutes senyalitzades que us portaran per les hortes medievals i des d’on gaudireu d’un punt de vista diferent del castell i el nucli antic. Dues rutes a peu en un entorn tranquil enmig de la natura per passejar i desconnectar del soroll i les presses de la ciutat.

La primera proposta es l’itinerari circular que  voreja el riu Tordera, de 4,9 km i que com el nom indica ressegueix el curs del riu.

I la segona és una passejada curta des de les hortes fins al Castell, de poc menys de 3km, que us portarà als peus del castell d’Hostalric.

Per gaudir i emprendre de la tardor al mateix temps, us proposem una visita guiada per descobrir els colors de la tardor de les Hortes d’Hostalric. Dissabte 9 de novembre a les 10h30, Passejarem per l’entorn natural d’Hostalric entre tons ocres i ataronjats tot interpretant el patrimoni natural d’Hostalric (bosc de ribera, bosc mediterrani i riu Tordera), l’agrícola (hortes: cultiu i sembra de tardor) i l’historico-patrimonial (molí, portal dels Ollers).

Informació i inscripcions a turisme@hostalric.cat o al 972 87 41 65.