Tornar enrere
Compartir

Jornades Europees del PatrimoniUn any més, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural impulsa les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea considerada com l’activitat participativa més important d’Europa en relació al patrimoni cultural.

A Hostalric també ens hi sumem ja que volem donar a conèixer la riquesa i atractiu del nostre patrimoni, enguany posant en valor Hostalric com a capital del Vescomtat de Cabrera. Durant el mes d'octubre, l'Oficina de Turisme acull una exposició sobre el projecte de La Ruta dels Cabrera, centrada en presentar el Vescomtat de Cabrera al gran públic. El dissabte 14 d'octubre a les 10h30, en Joan Llinàs realitzarà una conferència sobre "El Vescomtat de Cabrera i la relació amb Hostalric". No és necessària reserva prèvia.

El dissabte 14 i el diumenge 15 d'octubre a les 12h, hi ha programada la visita guiada de la muralla medieval, visita per tal de conèixer i descobrir el llegat medieval del Vescomtat de Cabrera a Hostalric, antiga capital administrativa i judicial. La muralla, la Torre d'Ararà, la Porta de Barcelona... són part de l'herència d'un vescomtat. Reserva prèvia a través del botó lateral "comprar tiquets".

Coneix i disfruta del patrimoni cultural d'un vila Bé d'Interès Nacional!