Activitats i serveis

 

Les instal·lacions de la Domus - Can Llensa permeten dur a terme diferents tipus d’esdeveniments i celebracions tant de caire particular com professional. L’espai, de disseny exclusiu, còmode i acollidor, està equipat amb un auditori i una sala de restauració, i és una magnífica opció per a la realització d’actes com ara: cursos i tallers de cuina, celebracions privades, degustacions, showcookings, gravacions i reunions d’empresa, entre d’altres.

 

Activitats gastronòmiques per grups

Turisme Hostalric i la Domus - Can Llensa treballem per promocionar el patrimoni i la gastronomia d'Hostalric. De la mà del nostre equip de guies locals coneixereu el patrimoni de la vila d’Hostalric i gaudireu d'una experiència gastronòmica ja sigui fent un tast de productes locals o bé un taller de cuina. 

 

Què preferiu, tast o taller de cuina...?

Vosaltres trieu! Una copa de cava i dolços d’Hostalric, una selecció d’embotits locals amb porró de vi o una degustació de pastissets de l’obrador de la pastisseria Massinis acompanyats d’un xarrup de ratafia són només algunes de les propostes que us oferim... per no parlar dels tallers de cuina, de diferents temàtiques que abracen des d'un taller de pa amb tomàquet fins a un d'arròs a la cassola... 

Consulteu el catàleg de d’experiències gastronòmiques o expliqueu-nos què voleu i us preparrem un taller a mida.

 

Lloguer d’espais


La Domus - Can Llensa posa a la vostra disposició el lloguer dels espais totalment equipats. Si voleu organitzar un acte privat, una reunió d’amics i familiars, un esdeveniment d’empresa,... us oferim un espai còmode, acollidor i exclusiu.

Per empreses, un espai amb equipament professional i tècnic per a tot tipus de presentacions, xerrades i trobades professionals (consulta carta de presentació). Per a grups particulars un ambient exclusiu i privat amb totes les comoditats i amb vistes al castell i el recinte medieval d'Hostalric.

Per a més informació i preus, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte.