L'edifici

 

L’edifici que allotja la Domus - Can Llensa configura un espai versàtil i funcional que combina història i innovació a través de la interacció de formes i materials. A l’antiga fàbrica de suro Can Llensa, situada en ple recinte medieval i amb unes vistes privilegiades del castell d'Hostalric, les hortes medievals i del propi recinte medieval, la Domus - Can Llensa com un centre de promoció turística i cultural d'Hostalric. 

 

L’edifici consta de tres plantes. La planta 0 és un espai polivalent on hi trobem l'oficina de turisme d'Hostalric amb continuïtat a una sala adaptada per acollir propostes culturals tals com exposicions, mostres, xerrades, degustacions,... El vidre present en aquesta planta permet gaudir de les excel·lents vistes a la vila.

 

A la planta baixa hi ha un auditori preparat per qualsevol tipus de conferència o demostració de cuina en viu amb una capacitat per a 75 persones.

 

Finalment, a la planta superior és on hi trobem l’espai de restauració, amb continuïtat cap a la terrassa amb vistes al Montnegre i al castell d'hostalric. Aquest és un espai ideal per a tallers de cuina, degustacions i lloguers.