Gastronomia

Tasta Hostalric

 
 


 
Coneix la vinculació entre el paisatge i els productes de la terra tot visitant el Centre Gastronòmic Domus Sent Soví, un espai modern on s’hi realitzen tallers de cuina, tastos i d’altres activitats vinculades al coneixement de la cuina catalana i l’alimentació. Alhora, podeu gaudir de l’audiovisual i la zona expositiva on es visualitza com ha evolucionat la nostra alimentació, així com conèixer de primera mà multitud de productes locals realitzats per petits productors d’arreu de Catalunya.

I aquesta diversitat de productes de proximitat també la podeu trobar en els comerços i restaurants d’Hostalric. Entre els comerços s’hi poden trobar diverses mostres d’embotits fets a la manera tradicional, així com postres molt lligats al municipi. Alguns d’aquests productes s’agrupen sota el segell de qualitat “Hostalric, producte Ric que engloba aquells productes que són fets a la vila o en són molt representatius.

Pel que fa a la restauració, tenim la sort de comptar, tot i ser un poble petit, amb una oferta variada i singular, que va des dels plats més tradicionals, a la cuina més d’avantguarda passant per l’especialització en productes del mar o el menjar ràpid de qualitat.

A aquesta oferta gastronòmica s’hi afegeix a esdeveniments com la Fira Medieval o la Fira de Sant Miquel, on el menjar hi té un paper destacat. O en activitats com el GastroArt, on el maridatge entre vins i caves amb plats realitzats per restaurants del municipi és el protagonista de la festa.

Agenda

 1. Visita guiada: La Fortalesa d’Hostalric

  21/01/18 12:00 am 1:30 pm
 2. Taller de cuina: Bojos per la xocolata

  27/01/18 11:00 am 1:00 pm
 3. Visita guiada: La fortalesa d’Hostalric

  27/01/18 12:00 pm 1:30 pm
 4. Taller de cuina: Esmorzars saludables

  10/02/18 11:00 am 1:00 pm
 5. Carnestoltes: La Rua

  10/02/18 4:00 pm 6:00 pm

Fira Medieval

Segueix-nos a Facebook:

Curses i marxes de muntanya per començar l'any ... Veure mésVeure menys

Anar a Facebook

Bon dia!! Aquest diumenge 21 de gener arriba la tercera edició de la Marxa popular 'Crema-Torrons' d'Hostalric! Ja podeu fer les inscripcions a l'Oficina de turisme en horari de 10 a 14h 🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏆 #Hostalric #running #runners #MarxaPopular #CremaTorrons #Ruta #Senderisme #Esport #Natura Turisme Vallès Oriental Associació Turisme Rural Girona Turisme la Selva Running Les Franqueses Runners Sabadell Team Consell Comarcal La Selva La Selva TV Parc Natural del Montseny www.turismehostalric.cat ... Veure mésVeure menys

Anar a Facebook

Tot el que necessites saber...

Multimèdia

Hostalric en imatges, feu una visita a la galeria i trobareu moltes raons per venir!

Oficina de Turisme

Dilluns a dissabte: 10h-14h i 16h-19h.

Diumenges: 10h-14h.

972 87 41 65

Agenda

No us perdeu res, a la nostra agenda trobareu totes les cites interessants a Hostalric.

Visites guiades

Descobrireu tots els racons de la vila, a més d’anècdotes i històries que han marcat el pas dels anys.