Tourdera

Tornar enrere
La Tourdera és una ruta, per fer a peu o en bicicleta, que ressegueix els cursos fluvials del riu Tordera i la riera d’Arbúcies, i que enllaça la Mediterrània (Costa Brava i Costa Barcelona) amb el Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny.

La ruta parteix de la Font Bona (Sant Marçal), lloc on neix el riu Tordera, i finalitza a la desembocadura (delta de la Tordera), seguint el riu Tordera durant 75 km, o bé seguint la riera d’Arbúcies durant 65 km.

A Hostalric, la ruta de la Tordera i la riera d’Arbúcies presenta un recorregut de 6,1km, dels quals 0,6 km formen part de la branca de la riera d’Arbúcies i 5,5 km corresponen al traçat principal de la ruta que ressegueix el riu Tordera.

Si cerqueu propostes menys agosarades, teniu la possibilitat de fer la ruta per trams, els quals van de nucli de població a nucli de població. Des d’Hostalric, podreu anar fins a Fogars de la Selva (tram actiu), Massanes (tram en projecte), Gaserans (tram en projecte) i la Batllòria (tram en projecte).

 

Consulteu la informació detallada i l’estat actual de cada tram.