Tornar enrere
Compartir

La Via AugustaEl sender de la Via Augusta segueix el traçat original d’aquesta important via romana que, amb una longitud aproximada de 1.500 quilòmetres, unia les ciutats de Roma i Cadis. 

La Via Augusta al seu pas per la Selva, travessa la comarca per la zona més planera, el paisatge agrícola és el dominant en aquesta zona, juntament amb petits turons que afloren i on s’hi pot veure elements arquitectònics com el castell d’Hostalric o de Torcafelló.

El tram d’Hostalric a Maçanet és unamagnífica combinació de patrimoni i natura que permet conèixer l’entorn d’Hostalric i apreciar les rouredes dels turons de Maçanet. Al llarg del camí s’hi poden trobar elements curiosos com el pou de glaç i el castell de Torcafelló. Ruta de dificultat mitjana amb poc més d’onze kilòmetres lineals i 176 metres de desnivell. El traçat està senyalitzat amb pals indicadors de camí i marques de seguiment grogues i blaves.

El tram d’Hostalric a Riells i Viabrea és un senzill tram de la Via Augusta que us portarà a través de la Tordera fins a Riells i Viabrea. Des d’allà,  podeu enllaçar amb el camí del Nord en direcció a Arbúcies i el Montseny o bé amb la ruta de la Tourdera direcció Sant Celoni i el Montseny.  Ruta fàcil amb poc més de vuit kilòmetres lineals i 46 metres de desnivell. El traçat està senyalitzat amb pals indicadors de camí i marques de seguiment grogues i blaves.