Fira Medieval

Fires i Festes

 
Fira Medieval Fira de Sant Miquel Festa Major Fira dels Sentits Castelldown  
 
 

 

Aquest esdeveniment fa que, any rera any, durant el divendres, dissabte i diumenge de Setmana Santa, Hostalric es converteixi en una vila medieval amb un gran mercat, personatges i activitats pròpies d’aquella època. La Fira Medieval d’Hostalric pretén  commemorar l’esplendor del passat medieval del municipi, el qual era cap i centre de tot l’extens Vescomtat de Cabrera.

La fira es celebra principalment a dos espais, la Fortalesa i el nucli antic, aquest últim es converteix en un gran mercat d’artesania i alimentació on podreu trobar-hi els embotis més autèntics, dolços artesans, formatges i oferta variada de restauració, entre d’altres productes i atraccions. Les parades s’ubiquen al llarg del carrer Raval i tot el carrer Major, des de la Torre dels Frares fins a la Porta de Barcelona.

A la zona de la Fortalesa hi trobareu el campament medieval, l’exposició d’estris i elements de l’època, o les visites guiades al monument, que durant aquells dies es fan a preus molt especials.

Les activitats també tenen un pes important durant la fira, i durant tot el dia hi ha programats tallers infantils, espectacles de teatre, demostracions d’ofici  o cercaviles, així com  la possibilitat de visitar els elements patrimonials de la vila de manera gratuïta.

Per acabar la jornada , l’últim dia es celebra el gran sopar medieval amb espectacle que s’organitza a la zona esportiva, la millor opció per posar punt i final a tres dies intensos de retorn al passat.

Agenda

No hi ha propers esdeveniments per mostrar.

Fira Medieval

Segueix-nos a Facebook:

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Tot el que necessites saber...

Multimèdia

Hostalric en imatges, feu una visita a la galeria i trobareu moltes raons per venir!

Oficina de Turisme

Dilluns a Diumenge: 10h - 14h

Dissabte: 15h - 18h.

972 87 41 65

Agenda

No us perdeu res, a la nostra agenda trobareu totes les cites interessants a Hostalric.

Visites guiades

Descobrireu tots els racons de la vila, a més d’anècdotes i històries que han marcat el pas dels anys.