Visites guiades a Hostalric

 

Des de l’Oficina de Turisme us proposem diferents alternatives per fer la visita guiada a la vila d’Hostalric amb l’objectiu de donar-vos a conèixer la seva història.

 

La visites guiades al nostre patrimoni monumental és un dels serveis més destacats, sent possible fer la visita guiada al castell o bé al recinte medieval. En tots els casos, i sempre de la mà dels guies locals acreditats, descobrireu els racons més emblemàtics i us sentireu partícips dels seus coneixements alhora que escolteu les anècdotes més sorprenents.

 

Alhora, us oferim un conjunt de visites interpretades. D'aquesta manera, en determinades dates al llarg de l'any o sota reserva prèvia, podeu gaudir d'una visita familiar al castell d'Hostalric on el més menuts coneixeran què representava ser un soldat a la fortalesa. I durant els mesos d’estiu, no us perdeu les recreacions sobre els principals fets ocorreguts al castell d'Hostalric tot veient com es pon el sol i fent una degustació final de productes locals.

 

També oferim els serveis de guies especialistes en natura que us descobrirant les hortes d’Hostalric i l’entorn de la Tordera al seu pas per la vila. De la mateixa manera, també és possible concertar visites guiades amb guies especialistes en geologia per conèixer més sobre el fenomen del vulcanisme a Hostalric. Per a les visites especialitzades (natura i vulcanisme), contactar amb l’Oficina de Turisme.

Visites guiades al castell

Els nostres guies us acompanyaran en la descoberta d'aquesta imponent fortalesa que ha estat protagonista en diferents episodis de la història de Catalunya.

 

  • Horaris: dissabte a les 11h i a les 18h i diumenge a les 11h (recomanem reserva prèvia)
  • Tarifa general: 6€
  • Tarifa reduïda: 4€ (infants de 7 a 12 anys, carnet jove i pensionistes)
  • Entrada gratuïta fins a 6 anys (excepte grups escolars).

Des del Punt d’Informació del Castell

Soldat per un dia

Visites familiars a la fortalesa d’Hostalric. Qualsevol dia de l’any amb reserva prèvia.

  • Tarifa general: 10 €
  • Tarifa reduïda: 4€ (infants de 4 a 12 anys)
  • Entrada gratuïta amb carnet de Súper.

Imprescindible reserva prèvia a turisme@hostalric.cat

Des del Punt d’Informació de la Fortalesa.

Visites a la carta

Vites concertades per grups qualsevol dia de l’any amb reserva prèvia.

  • Visita al castell
  • Visita al Recinte Medieval

 

Imprescindible reserva prèvia a turisme@hostalric.cat

Consulta preus