Tornar enrere
Compartir

Visites guiades a Hostalric

 

Des de l’Oficina de Turisme us proposem diferents alternatives per fer la visita guiada a la vila d’Hostalric amb l’objectiu de donar-vos a conèixer la seva història.

La visites guiades al nostre patrimoni monumental és un dels serveis més destacats, sent possible fer la visita guiada al castell o bé al recinte medieval. En tots els casos, i sempre de la mà dels guies locals acreditats, descobrireu els racons més emblemàtics i us sentireu partícips dels seus coneixements alhora que escolteu les anècdotes més sorprenents.

L'estiu del 2022 estrenem la visita teatralitzada La Cassaca del Capità. La Clara de la Malla es proposa resoldre un enigma de la Guerra del Francès! Agradable i divertida visita per resoldre’n l’entrellat: la veritable història del Capità Riera. Consulta'n horaris i preus.

Coincint amb les nits de lluna plena de juny a setembre, us oferim una visita guiada a les 20h per observar com surt amb força la lluna plena per l'est i el sol es pon per l'oest darrere el massís del Montseny, amb les explicacions de les guies locals sobre la història i anècdotes que s’amaguen en aquest emblemàtic espai del segle XVIII. Copa de cava final gaudint de l'espectacle de la posta de sol.

També oferim els serveis de guies especialistes en natura que us descobrirant les hortes d’Hostalric i l’entorn de la Tordera al seu pas per la vila. De la mateixa manera, també és possible concertar visites guiades amb guies especialistes en geologia per conèixer més sobre el fenomen del vulcanisme a Hostalric. Per a les visites especialitzades (natura i vulcanisme), contactar amb l’Oficina de Turisme.

Visites teatralitzades


La Clara de la Malla vol descobrir la veritable història del Capità Riera i no ho pot fer sola... Participeu en una agradable i divertida visita teatralitzada familiar per resoldre’n l’entrellat.

 • Tarifa general: 10€
 • Tarifa reduïda: 6€ (infants de 7 a 12 anys, carnet jove i pensionistes)
 • Entrada gratuïta: menors de 6 anys

Des del Punt d'Informació del Castell.

D'octubre a desembre 2022: 1r, 2n i 3r diumenge de mes a les 11h30.

Visita guiada muralla d'Hostalric


Visita guiada pel recinte medieval per tal de conèixer i descobrir el llegat del Vescomtat de Cabrera a la vila medieval d'Hostalric, antiga capital administrativa i judicial. La muralla, la Torre d'Ararà, la Porta de Barcelona,... són part de l'herència d'un vescomtat

 • Tarifa general: 6€
 • Tarifa reduïda: 4€ (infants de 7 a 12 anys, carnet jove i pensionistes)
 • Entrada gratuïta fins a 6 anys (excepte grups escolars).

 Punt de trobada: Oficina de Turisme (C/ Raval 45, darrere la Torre dels Frares).

Horari: cada primer dissabte de mes a les 12h

Visites guiades al castell


Els nostres guies us acompanyaran en la descoberta d'aquesta imponent fortalesa que ha estat protagonista en diferents episodis de la història de Catalunya. Compra la teva entrada a la web!

 • Tarifa general: 6€
 • Tarifa reduïda: 4€ (infants de 7 a 12 anys, carnet jove i pensionistes)
 • Entrada gratuïta fins a 6 anys (excepte grups escolars).

Des del Punt d’Informació del Castell.

 • De l'1/10 al 31/05: dissabtes, diumenges i festius a les 12h
 • De l'01/06 al 31/09: dissabte a les 11h i a les 18h, diumenges i festius a les 11h 

Visites a la carta


Vites concertades per grups qualsevol dia de l’any amb reserva prèvia.

 • Visita al castell
 • Visita al Recinte Medieval
 • Visita familiar: què en saps de la fortalesa?

Imprescindible reserva prèvia a turisme@hostalric.cat

Consulta preus