Montseny

Tornar enrere
El Parc Natural del Montseny se situa a la Serralada prelitoral catalana. Tres grans conjunts muntanyosos configuren el massís: la carena del turó de l’Home (1.706 m) i les Agudes (1.703 m), el Matagalls (1.697 m) i el pla de la Calma (Puig Drau 1.344 m), que, units pels colls de Sant Marçal i de Collformic respectivament, encerclen la conca alta del riu Tordera.

El Parc Natural del Montseny compte amb 29 itineraris senyalitzats per fer a peu. Són recorreguts que transcorren per llocs emblemàtics del parc i on podrà gaudir del paisatge i dels elements del patrimoni natural i patrimonial.

A banda dels senders marcats per a fer-hi passejades curtes, senderisme o bicicleta de muntanya, hi trobareu també una àmplia oferta d’empreses que us ofereixen la possibilitat de realitzar activitats de d’oci i lleure outdoors: canopy, paintball, quads, tir amb arc, tirolines, etc.

A banda, el territori compta amb castells, torres de vigilància i alguns pous de gel que es poden visitar; sense deixar de banda que el Montseny és terra de llegendes, de bruixes i de bandolers.

Vine i descobreix el Parc Natural del Montseny, únic parc Reserva de la Biosfera a Catalunya.