Tornar enrere
Compartir

XXXII Fira de Sant MiquelDel 23 al 26 de setembre torna la Fira de Sant Miquel en tota la seva esplendor!

 

Espectacles, alimentació, artesania, activitats, visites guiades, cultura popular i altres propostes amenitzaran els carrers de la vila durant quatre dies. Descarrega’t el programa d’activitats.

L’Ajuntament organitza del 23 al 26 de setembre una nova edició, la 32a, de la Fira de Sant Miquel; un dels esdeveniments més icònics i tradicionals del municipi i que servirà com a cloenda de l’estiu. Enguany la fira torna a la vila en tota la seva esplendor i amb l’essència que l’ha convertit al llarg dels anys en una de les cites més esperades del calendari festiu hostalriquenc.

Per a l’ocasió el consistori ha preparat un ampli programa d’activitats lúdiques, culturals i festives per a totes els públics. Múltiples de propostes que que tindran com a eix vertebrador la cultura popular, la música i les activitats per gaudir en família.

A més, els dies 24 i 25 de setembre el castell d’Hostalric acollirà el tradicional campament dels Miquelets de Girona. en el qual es reproduiran escenes de la vida diària dels soldats durant la Guerra del Francès: instrucció, pràctiques de tir, manteniment de les armes, vida de campament... També es recrearan escenes quotidianes de l’època, com les formes d'oci o la cuina en època de setge. A l'espai del cavaller hi haurà l'exposició "El miquelet, un soldat del s.XIX".