XXIII Fira Medieval

Tornar enrere
 

La Fira Medieval d’Hostalric arriba a la seva XXIII edició!

 

Entre muralles, torres, productes de la terra i artesania el poble d’Hostalric es convertirà del 19 al 21 d’abril en una vila medieval amb un gran mercat amb una àmplia oferta de productes artesans i activitats per a tota la família, personatges i activitats pròpies de l’època: demostracions d’oficis, les cercaviles, els espectacles itinerants, els tornejos cavallerescsespectacles de focvisites guiades… et faran reviure l’esplendorós passat medieval de la vila d’Hostalric.

 

La fira abasta l’àrea del castell i el recinte medieval. En el recinte s’hi ubica el gran mercat d’artesania i alimentació amb una variada oferta d’embotits, dolços i formatges entre d’altres; i a la zona del castell s’hi instal·la el campament medieval, l’exposició de tortura i les demostracions d’oficis.

 

Un dels actes més destacats de la Fira és el sopar medieval. Aquest té lloc el divendres 19 d’abril i s’inicia amb un espectacle medieval al pati d’armes del castell (20h30) i posterior sopar a les sales del Cavaller (21h30) amb el clàssic menú medieval. Venda de tiquets a l’Oficina de Turisme (972 87 41 65, turisme@hostalric.cat).

 

Consulta tota la programació i reviu el passat medieval amb nosaltres!