Viu l'hivern a Hostalric!

Tornar enrere
A l’hivern la neu cobreix els cims més alts i alguns dels seus petits llacs i estanys es congelen. A Hostalric predominen els colors i paisatges freds d’hivern, blau clar, blau fosc, lila i rosa enmig d'un mar de boira.

Pots gaudir d’aquest espectacle en 4 miradors privilegiats: la Torre dels Frares i a la Torre d’Ararà (accés amb la visita en clau), la plaça dels Bous i el Castell d’Hostalric.

La vila està ubicada entre el Parc Natural del Montseny i el Massís del Montnegre, i disposa de dues rutes senyalitzades (l'itinerari circular que  voreja el riu Tordera i/o una passejada curta des de les hortes fins al Castell) que us portarà per les hortes medievals i des d’on gaudireu d’un punt de vista diferent del castell i el nucli antic. Dues rutes a peu en un entorn tranquil enmig de la natura per passejar i desconnectar del soroll i les presses de la ciutat.

Si volem ampliar les fronteres de la vila, pots seguir els senders de gran recorregut de la Tourderaque connecta el Montseny amb la Costa Brava o bé algun dels Grans Camins de l'Aigua de la comarca de la Selva.