Viu i capta la tardor a Hostalric

Tornar enrere
Hostalric esclata a la tardor: les hortes es converteixen en un mosaic de marrons i taronges, cauen les fulles dels arbres de la plaça del Bous, el riu Tordera baixa amb més força,… Pots gaudir d’aquest espectacle en 4 miradors privilegiats: la Torre dels Frares i a la Torre d’Ararà (accés amb la visita en clau), la plaça dels Bous i el Castell d’Hostalric.

 
Captar tots aquests instants té premi! Participa al concurs fotogràfic digital de "La Tardor a Hostalric" seguint els passos següents: registra't al concurs a través d'aquest formulari i penja la teva foto. Entre totes les fotos participants, el jurat de Turisme Hostalric escollirà la més representativa de La Tardor a Hostalric, i obtindrà com a premi un lot de productes locals i una visita guiada al Castell d'Hostalric per a dues persones en cap de setmana (hora visita: 12h)!
 
 
Però això no acaba aquí... Comparteix la teva foto entre totes i tots els teu amics i amigues i la foto que obtingui la màxima puntuació aconseguirà el premi popular d'una visita en clau a la vila medieval d'Hostalric! Les votacions es podran fer a través de la galeria de la plataforma Easypromos el dia 1 de novembre a les 23h59. Consulta la galeria de fotos i vota la millor!
 
 
Els i les guanyadors o guanyadores dels premis es faran públics el dia 2 de novembre a través de les xarxes socials de Turisme Hostalric.