Visita el Castell d’Hostalric!

Tornar enrere
Situat en un emplaçament privilegiat, el Castell d’Hostalric us ofereix diferents propostes per conèixer i gaudir la seva història. A través del Centre d’Interpretació podreu fer un viatge en el temps per conèixer les funcions i transformacions de l’antic castell medieval dels vescomtes de Cabrera.

 

La visita al castell es pot fer per lliure, sense guia, amb el material de suport complementari a la visita (audiovisual, maqueta i díptic) deixant-se transportar per l’enginy de la seva arquitectura i la bellesa del seu entorn. Però si el que us agrada és conèixer a fons la història dels llocs que visiteu no us podeu perdre les visites guiades que es porten a terme els dissabtes i diumenges a les 12 del migdia. De la mà dels nostres guies podreu conèixer els fets històrics més rellevants d’aquest monument, observar els diferents elements que formen part de la seva estructura, saber quines eren les seves funcions i entendre la transformació que va patir l’antic castell medieval per adaptar-se a les noves estratègies de defensa.

 

Fins el mes de juny del 2019 el castell d’Hostalric obrirà dissabte i diumenge de les 11.00 a les 14.00. Cal tenir en compte que l’últim accés permès és mitja hora abans del tancament i que, la durada recomanada de la visita és de 60 minuts

 

Cerqueu l’alternativa que més s’adapti a les vostres preferències!