Som Cultura

Tornar enrere
Arriba la quarta edició del Som Cultura, el mes de les experiències culturals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Al llarg del mes de novembre, l’esdeveniment ofereix una selecció d’activitats culturals per descobrir l’àmplia oferta cultural de les comarques gironines. Organitzat pel Club de Cultura i Identitat té com objectiu reivindicar el patrimoni monumental, artístic i tradicional de les comarques gironines.

 

A Hostalric hi participem els dies 16 i 17 de novembre amb la programació de visita guiades guiades al castell a les 12h. Recomanem reserva prèvia a visitespatrimoni@hostalric.cat o al 972 87 41 65 (places limitades).

Preu: 5€ per persona.

Tarifa reduïda: 4€ per persona (jubilats, infants d'entre 7 i 12 anys, carnet jove i discapacitats).

Gratuït: menors de 7 anys i carnet Super 3.

 

El dissabte 23 de novembre el castell acollirà la trobada #instacultura: Castell d'Hostalric, un passeig per la història de la fortalesa. L'activitat començarà a les 10h amb un esmorzar a base de producte local. A les 11h, s'iniciarà un recorregut guiat pels racons més emblemàtics del castell d’Hostalric per entendre la evolució d’una fortalesa. Durant la visita ens submergirem en la història passejant per tots els racons de la fortalesa entre una recreació d’un destacament de Miquelets habitant el recinte.

L'activitat és gratuïta (imprescindible reserva prèvia).

Més informació i inscripcions a instagram.costabrava.org

 

Consulta tota l'agenda d'activitats de SOM CULTURA.