Què en saps de l'Hostalric medieval?

Tornar enrere
Quin és l'origen de la Fira Medieval? A què es deu aquest esdeveniment?

 

Per segon any consecutiu, la situació derivada de la pandèmia fa que no podem gaudir de la Fira Medieval a les nostres places i carrers. Durant tres dies, Hostalric es converteix en una vila medieval amb un gran mercat, personatges i activitats pròpies d’aquella època. Però a què es deu aquest esdeveniment?

 

La Fira Medieval d’Hostalric pretén commemorar l’esplendor del passat medieval del municipi, el qual era cap i centre de tot l’extens Vescomtat de Cabrera. Campaments medievals, exposicions d’estris i elements de l’època, visites guiades, espectacles de cavallers,... entre d'altres donen vida i color a l'antiga capital del Vescomtat de Cabrera.

 

Ja que enguany no ho podem celebrar plegats, et proposem jugar amb nosaltres al TRIVIAL: QUÈ EN SAPS DE L'HOSTALRIC MEDIEVAL? Descobreix els orígens de la Fira Medieval posant a prova els teus coneixements! Juga, aconsegueix la màxima puntuació i entra al sorteig d'un SÚPER PREMI: 1 lot de productes valorat en 250€ fruit de la col·laboració entre l'Associació de Comerciants i Empresaris d'Hostalric i l'Ajuntament d'Hostalric.

 

El concurs s'iniciarà el 29 de març i finalitzarà el dia 5 d'abril. El guanyador o guanyadora es farà públic a través de la web i les xarxes socials de turisme el dia 6 d'abril.

 

POSA'T A PROVA... A JUGAR!