Octubre al castell d'Hostalric!

Tornar enrere
Aquesta tarda no et conformis en passar per Hostalric... Atura't, visita'ns i gaudeix del Castell d’Hostalric!

 

Durant tot el mes d'octubre, el castell d'Hostalric estarà obert els dissabtes de 10h a 14h i de 15h a 18h i diumenges de 10h a 14h.

 

El Castell d’Hostalric t'ofereix diferents propostes per conèixer i gaudir la seva història. A través del Centre d’Interpretació faràs un viatge en el temps per conèixer les funcions i transformacions de l’antic castell medieval dels vescomtes de Cabrera.

 

La visita al castell es pot fer per lliure, sense guia, amb el material de suport complementari a la visita (audiovisual, maqueta i díptic) deixant-se transportar per l’enginy de la seva arquitectura i la bellesa del seu entorn. Però si el que t'agrada és conèixer a fons la història dels llocs que visiteu no et perdis les visites guiades que realitzem e els dissabtes i diumenges a les 12 del migdia. De la mà dels nostres guies podràs conèixer els fets històrics més rellevants d’aquest monument, observar els diferents elements que formen part de la seva estructura, saber quines eren les seves funcions i entendre la transformació que va patir l’antic castell medieval per adaptar-se a les noves estratègies de defensa.

 

La Selva, la nostra comarca, és terra de castells. La majoria dels castells selvatans van pertànyer als vescomtes de Cabrera, un dels llinatges feudals més importants de la Catalunya medieval, que tenia Hostalric com a capital administrativa i judicial.

 

T'animem a descobrir els principals elements patrimonials de la Ruta dels Castells de la Selva amb les visites guiades programades al Castell d'Hostalric, el Castell de Sant Joan de Lloret de Mar, el Castell de Brunyola i el Castell de Montsoriu. Consulta la proposta de la Selva Turisme.