Tornar enrere
Compartir

Hostalric producte ricHostalric destaca pels embotits i dolços artesans. El segell Hostalric producte ric agrupa i promou els més representatius.

Els productes seleccionats son els carquinyolis i les galetes Racons d’Hostalric de la Pastisseria Castanyer Serrael fuet i la llonganissa de la carnisseria Joan Martíla botifarra d’ou i la secallona de la Carnisseria Llach i el xoriç de poltre i el bisbe de dos colors de la Carnisseria Can Tusell.

Els embotits s'elaboren seguint els mètodes apresos de tradicions familiars en establiments amb anys d'història, com la cocció de la botifarra d'ou de la Carnisseria Llach a la caldera amb foc de llenya. La major part s'elaboren amb ingredients i aliments de producció pròpia, com el bisbe de dos colors de Can Tusell elaborat amb carn de porc d'alimentació pròpia i la llonganissa de la Carnisseria Joan Martí elaborada artesanalment amb carn de porc Duroc criat sobre palla i d'alimentació pròpia.

Si ets més de dolç, no et perdis les galetes Racons d'Hostalric, galetes de mantega fetes amb avellana i ametlla que prenen les formes dels monuments més emblemàtics del recinte medieval d'Hostalric (Torre dels Frares, Portal de Barcelona i l'església). La vila d'Hostalric és per menjar-se-la!

El producte artesà implica una qualitat en el procés, una personalitat pròpia i un sabor que no aporten altres productes i és un dels elements diferenciadors que cal distingir d’Hostalric.

Consulta el fulletó d'Hostalric producte ric!