Tornar enrere
Compartir

Horari d'Hivern a Hostalric!Aquest hivern, visita Hostalric!

 

Hostalric, una vila que inspira història i patrimoni. Un castell i una vila medieval al teu abast per gaudir de les excel·lents vistes i paisatges de tardor / hivern!

Castell d'Hostalric

Tu tries: al teu aire, amb visita guiada o amb visita teatralitzada

De l'1 de novembre al 28 de febrer, l'horari d'obertura és caps de setmana i festius d'11h a 14h. Visites guiades caps de setmana i festius a les 12h (recomanem reserva prèvia, places limitades). 

La setmana del 5 a l'11 de desembre el castell estarà obert cada dia d'11h a 14h. Els dies 6, 8 i 11 de desembre a les 11h30 hi haurà visita teatrelitzada.

Voleu visitar el castell d'una forma amena? La visita teatralitzada La Casaca del Capità és l'opció perfecte! La Clara de la Malla es proposa resoldre un enigma de la Guerra del Francès! Agradable i divertida visita familiar per resoldre’n l’entrellat: la veritable història del Capità RieraConsulta'n horaris i preus.

Visita amb la clau de la vila

Converteix-te en el o la protagonista de la història! Obre i tanca espais del recinte medieval al tu aire! Passa per l'Oficina de Turisme i recull les claus del poble!

Recull-les a l'Oficina de Turisme! L'horari de dilluns a diumenge de 10h a 14h i dissabte a la tarda també de 15h a 18h.