Festa Major 2021

Tornar enrere
L'Ajuntament i entitats han dissenyat un programa festiu per a tots els públics adaptat a les mesures i restriccions Covid-19.

 

Aquest mes de juliol a Hostalric celebrarem la Festa Major del 2 al 5 de juliol amb diferents propostes lúdiques i culturals per a totes les edats i adaptades a les mesures de seguretat i restriccions vigents per a evitar el contagi i la propagació de la Covid-19.

 
 
 
Enguany la Comissió de Festes d'Hostalric ens proposa la "guerra" (sana) dels grocs i negres! Des de Turisme Hostalric ens sumem a la iniciativa proposant-vos 10 reptes per saber qui dels dos equips és més hàbil! En aquest concurs multijoc posaràs a prova la memòria, vista i rapidesa per superar tots els reptes amb la màxima puntuació possible. Identifica't GROC o NEGRE i fes campió el teu equip! 
 
 
El concurs s'iniciarà el 25 de juny i finalitzarà el 5 de juliol. Les proves aniran apareixent de forma periòdica durant aquest dies. El o la participant va sumant punts en cada joc, i en tot moment pot comprovar la seva puntuació i classificació en el rànquing global de l'aplicació. L'equip guanyador es farà públic a través de la web i les xarxes socials de turisme.