Estiu al castell d'Hostalric!

Tornar enrere
Aquest estiu no et conformis en passar per Hostalric... Atura't, visita'ns i gaudeix del Castell d’Hostalric!

 

Ampliem horaris i així no tindràs excusa per no venir: de dimarts a diumenge de 10h a 14h i de 16h a 19h (última entrada 30 minuts abans del tancament).

 

El Castell d’Hostalric t'ofereix diferents propostes per conèixer i gaudir la seva història. A través del Centre d’Interpretació faràs un viatge en el temps per conèixer les funcions i transformacions de l’antic castell medieval dels vescomtes de Cabrera.

 

La visita al castell es pot fer per lliure, sense guia, amb el material de suport complementari a la visita (audiovisual, maqueta i díptic) deixant-se transportar per l’enginy de la seva arquitectura i la bellesa del seu entorn. Però si el que t'agrada és conèixer a fons la història dels llocs que visiteu no et perdis les visites guiades que realitzem e els dissabtes i diumenges a les 12 del migdia. De la mà dels nostres guies podràs conèixer els fets històrics més rellevants d’aquest monument, observar els diferents elements que formen part de la seva estructura, saber quines eren les seves funcions i entendre la transformació que va patir l’antic castell medieval per adaptar-se a les noves estratègies de defensa.

 

Aquest estiu, platja i Hostalric! Us esperem!