Tornar enrere
Compartir

Aquest estiu, Hostalric!Aquest estiu, visita Hostalric!

 

Hostalric, una vila que inspira història i patrimoni. Un castell i una vila medieval al teu abast per gaudir al teu ritme! Respira, desconnecta, sent, descobreix, retroba't a Hostalric... t'estem esperant!

 

Castell d'Hostalric

Aquest estiu, visita el Castell d’Hostalric! Al teu aire, amb visita guiada o amb visita teatralitzada. Tu tries!

 

Del 4 de juny al 30 de setembre, l'horari serà de dimarts a diumenge de 10h a 14h i de 16h a 19h. Visites guiades dissabte a les 11h i a les 18h* (visita guiada en castellà) i diumenges i festius a les 11h (recomanem reserva prèvia, places limitades).

 

El primer cap de setmana de juliol estrenem la visita teatralitzada La Casaca del Capità. La Clara de la Malla es proposa resoldre un enigma de la Guerra del Francès! Agradable i divertida visita familiar per resoldre’n l’entrellat: la veritable història del Capità Riera. Consulta'n horaris i preus.

 

Vols gaudir de les llums més màgiques del dia des del Castell d'Hostalric? No et perdis les visites guiades de posta de sol d'aquest estiu amb maridatge a càrrec de La Vinateria! Agafa l'agenda i reserva't el dimecres 13 de juliol, el divendres 12 d'agost i/o el dissabte 10 de setembre. Indispensable reserva prèvia a turisme@hostalric.cat, al 972 87 41 65 o al Whatsapp 685 882 849.

 

Visita amb la clau de la vila

Converteix-te en el o la protagonista de la història! Obre i tanca espais del recinte medieval al tu aire! Passa per l'Oficina de Turisme i recull les claus del pueble!

 

Recull-les a l'Oficina de Turisme! Del 17 de juny a l'11 de setembre, ampliem horari de dilluns a dissabte de 10h a 14h i de 16h a 19h i diumenge de 10h a 14h.