Tornar enrere
Compartir

Revetlla de Sant Joan


16h30
Claustre Ajuntament

Hostalric tornarà a celebrar la tradicional Revetlla de Sant Joan. I ho farà, com a gran novetat, convertint-se en la capital de la comarca de la Selva en la rebuda de la icònica Flama del Canigó.

El dijous 23 de juny -en una iniciativa impulsada per l’Ajuntament i Òmnium Cultural- la Flama del Canigó arribarà a les 16.30 h al claustre de l’Ajuntament. A les 17 h se celebrarà l’acte institucional amb els parlaments de les autoritats; i a continuació, a les 17.15 h, hi haurà sardanes a càrrec dels Saltaires d’Hostalric. Ja a les 19 h, la Flama del Canigó es desplaçarà fins a la Zona Esportiva Municipal, on és previst que arribi a les 19.30 h per a donar pas a l’animació infantil.

A les 20.45 h començarà el sopar popular de la Revetlla de Sant Joan. El menú consistirà en un primer plat (amanida i pica-pica), un segon plat a escollir entre mixt -12€-, xai -10€-, botifarra -8€-, o pernil -6€-, coca de Sant Joan, vi i aigua. Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament fins el 19 de juny a l’Oficina de Turisme. Els diners recaptats es destinaran al projecte pictòric de la parròquia Sta. Maria dels Socors d’Hostalric.

La jornada clourà amb l'actuació de DJ Montbertus.
 

En aquest enllaç podeu consultar totes les mesures de seguretat i consells per a gaudir de la Revetlla de Sant Joan de forma segura.