La Fira Medieval d’Hostalric

Hostalric reviu el seu passat medieval

La celebració arriba a la seva 22èna edició

 

La Fira Medieval d’Hostalric té relació amb els orígens de la vila, ja que el principal atractiu d’Hostalric és un dels llegats monumentals més notables de l’època medieval catalana. Per tant, la importància i l’esperit medieval a Hostalric és indiscutible, i la Fira Medieval ens vol fer reviure aquests orígens i evocar la forma de viure de l’època.

El viatge a l’època medieval comença cada any el Divendres Sant  i s’allarga fins el Diumenge de Pasqua, on la fira culmina amb un dels esdeveniments més importants de la celebració, el Sopar Espectacle Medieval.

L’emoció i la diversió es reparteix entre el recinte emmurallat, on s’hi ubica el gran mercat medieval i el castell d’Hostalric, on les atraccions, activitats, visites, actuacions i jocs fan les delícies de tots els visitants.

Cercaviles itinerants amb música, exhibicions de falconeria, espectacles de foc i dansa, exposició de tortura, demostracions d’oficis, jocs d’arqueria, justes medievals, jocs d’arqueria, campament de recreació, visites guiades, animació i ambientació garantitzada perquè durant aquests dies la vila es converteixi de nou en la capital de l’antic Vescomtat de Cabrera.

US HI ESPEREM!


About the Author

on març 04, 2018

Oficina de turisme d'Hostalric

Tot el que necessites saber...

Multimèdia

Hostalric en imatges, feu una visita a la galeria i trobareu moltes raons per venir!

Oficina de Turisme

Dilluns a dissabte: 10h-14h i 16h-19h.

Diumenges: 10h-14h.

972 87 41 65

Agenda

No us perdeu res, a la nostra agenda trobareu totes les cites interessants a Hostalric.

Visites guiades

Descobrireu tots els racons de la vila, a més d’anècdotes i històries que han marcat el pas dels anys.