Jornades Europees de Patrimoni

Jornades europees del patrimoni

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) es celebren a Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre. L’edició 2017 a Catalunya se celebrarà els dies 6, 7 i 8 d’octubre. Enguany, el lema suggerit pel Consell d’Europa és ‘Patrimoni i natura: un paisatge de possibilitats’ per posar en relleu els valors patrimonials incorporats a la natura, la importància del medi ambient sobre els estils de vida de les persones i la influència que té sobre el benestar i el creixement socioeconòmic de les comunitats.

Les JEP són la festa del patrimoni i els diferents municipis i entitats organitzen un seguit d’activitats gratuïtes per a tots els públics: visites guiades, representacions teatrals, concerts, exposicions…  Consulta-les totes a l’agenda en línia, un espai perquè tots els usuaris tinguin al seu abast, sigui a través de l’ordinador o a través d’un dispositiu mòbil, la programació completa de les JEP 2017.

A Hostalric, en motiu de les jornades fem visites guiades al molí i al seu entorn natural a les 11 del matí dels dies 7 i 8 d’octubre. L’activitat és gratuïta però per participar-hi cal inscriure’s a l’Oficina de Turisme d’Hostalric. A més, el dissabte dia 7 a la tarda també es portarà a terme una xerrada per parlar dels incendis a la província de Girona entre el 1860 i el 1950. Aquesta activitat també es gratuïta i es portarà a terme al Centre Cultural Serafí Pitarra a les 17.00h.

Més informació de les activitats a Hostalric AQUÍ.

Posted In:

About the Author

on set. 30, 2017

Oficina de turisme d'Hostalric

Tot el que necessites saber...

Multimèdia

Hostalric en imatges, feu una visita a la galeria i trobareu moltes raons per venir!

Oficina de Turisme

Dilluns a dissabte: 10h-14h i 16h-19h.

Diumenges: 10h-14h.

972 87 41 65

Agenda

No us perdeu res, a la nostra agenda trobareu totes les cites interessants a Hostalric.

Visites guiades

Descobrireu tots els racons de la vila, a més d’anècdotes i històries que han marcat el pas dels anys.