La Fira dels Sentits

Fires i Festes

Fira Medieval Fira de Sant Miquel Festa Major Fira dels Sentits Castelldown

 


 

La Fira dels Sentits és una activitat pensada per a tota la família, on petits i grans poden gaudir dels espectacles i la música en viu, dels millors platets i productes locals, els espais chill-out, el circ i la màgia, així com també de botigues diverses.

La Fira es celebra a principis de juny en un indret tant especial com el Castell-Fortalesa d’Hostalric, que fa que la Fira dels Sentits respiri una atmosfera especial enmig d’un espai tant singular com el Castell.

Tot i que cada edició incorpora novetats, aquesta es basa en la participació dels comerços locals, els quals a través de l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Hostalric porten les seves botigues al recinte del Castell per tal d’oferir els seus productes i serveis. Aquesta vessant més comercial, es complementa amb tot un conjunt d’espectacles per a totes les edats (màgia, circ, tallers de manualitats, degustacions,…), música en viu, espais de degustació de vins, caves, gintònics i cerveses, i fins i tot diverses zones de menjar, on tastar tant plats i productes locals com d’altres zones del món amb els foodtrucks.

 

Agenda

No hi ha propers esdeveniments per mostrar.

Fira Medieval

Segueix-nos a Facebook:

Demà celebrem la tradicional i especial diada de Sant Jordi 🌷📚❤. Us convidem a assistir als actes que es duran a terme a la vila d'Hostalric. Podeu consultar-los en el següent enllaç: www.hostalric.cat/ca/ajuntament/agenda/?year=2018&month=04&day=23 ... Veure mésVeure menys

Anar a Facebook

Camps de colza que fan que la primavera llueixi amb tota la seva esplendor a la vila d'Hostalric. Vols passejar per aquest esplèndid paisatge? Només et cal seguir aquesta ruta. www.naturalocal.net/itinerari/773/298#hostalric#ruta ... Veure mésVeure menys

Anar a Facebook

Tot el que necessites saber...

Multimèdia

Hostalric en imatges, feu una visita a la galeria i trobareu moltes raons per venir!

Oficina de Turisme

Dilluns a dissabte: 10h-14h i 16h-19h.

Diumenges: 10h-14h.

972 87 41 65

Agenda

No us perdeu res, a la nostra agenda trobareu totes les cites interessants a Hostalric.

Visites guiades

Descobrireu tots els racons de la vila, a més d’anècdotes i històries que han marcat el pas dels anys.