domus 3Domus-Sent-Soví

El Centre Gastronòmic Domus Sent Soví (la casa del Sent Soví, el receptari de cuina català més antic (S.XIV) que conté més de dues-centes receptes), és un projecte liderat per l’Ajuntament d’Hostalric amb l’objectiu de posicionar turísticament el municipi a partir de la valorització de la gastronomia i els productes locals. En aquest sentit, el Centre Gastronòmic Domus Sent Soví és el primer centre a Catalunya dedicat a la promoció, la innovació, l’experimentació i el coneixement del Patrimoni Gastronòmic Català a través dels seus millors productes.

L’equipament compta amb un conjunt d’espais que el fan especialment apte per a realitzar les tasques de promoció dels productes i la gastronomia ja que compte amb un espai expositiu, una botiga especialitzada en productes de proximitat, aules taller, un auditori i una sala de restauració.

La vinculació entre Gastronomia i Hostalric no és casual, ja que la situació geogràfica del municipi ubicant-lo com a mirador privilegiat del Montseny i al peu de la via Augusta, l’ha fet lloc d’aixopluc i descans dels viatgers en una de les rutes de comunicació més antigues d’Europa. Al llarg dels segles Hostalric ha vist passar als seus peus cultures, civilitzacions, olors i gustos propers i llunyans i ha donat refugi i plat calent a centenars de generacions de viatgers. Fins i tot, Hostalric  porta en el seu nom el record d’una tradició mil·lenària de restauració i gastronomia: Un Hostal Ric.

Serveis
  • Tallers de cuina
  • Visites guiades amb tastet
  • Activitat gastronòmiques
  • Lloguer d’espais i serveis personalitzats

Agenda dels tallers

Horaris

De dilluns a diumenge de les 10 a les 14h  i les tardes de dissabte de les 15 a les 18h Les tardes d’estiu de dilluns a dissabte de les 16 a les 19h

Telèfon: 972 87 41 65

Web Domus Sent Soví 

 

Agenda

No hi ha propers esdeveniments per mostrar.

Fira Medieval

Segueix-nos a Facebook:

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Tot el que necessites saber...

Multimèdia

Hostalric en imatges, feu una visita a la galeria i trobareu moltes raons per venir!

Oficina de Turisme

Dilluns a Diumenge: 10h - 14h

Dissabte: 15h - 18h.

972 87 41 65

Agenda

No us perdeu res, a la nostra agenda trobareu totes les cites interessants a Hostalric.

Visites guiades

Descobrireu tots els racons de la vila, a més d’anècdotes i històries que han marcat el pas dels anys.