domus 3Domus-Sent-Soví

El Centre Gastronòmic Domus Sent Soví (la casa del Sent Soví, el receptari de cuina català més antic (S.XIV) que conté més de dues-centes receptes), és un projecte liderat per l’Ajuntament d’Hostalric amb l’objectiu de posicionar turísticament el municipi a partir de la valorització de la gastronomia i els productes locals. En aquest sentit, el Centre Gastronòmic Domus Sent Soví és el primer centre a Catalunya dedicat a la promoció, la innovació, l’experimentació i el coneixement del Patrimoni Gastronòmic Català a través dels seus millors productes.

L’equipament compta amb un conjunt d’espais que el fan especialment apte per a realitzar les tasques de promoció dels productes i la gastronomia ja que compte amb un espai expositiu, una botiga especialitzada en productes de proximitat, aules taller, un auditori i una sala de restauració.

La vinculació entre Gastronomia i Hostalric no és casual, ja que la situació geogràfica del municipi ubicant-lo com a mirador privilegiat del Montseny i al peu de la via Augusta, l’ha fet lloc d’aixopluc i descans dels viatgers en una de les rutes de comunicació més antigues d’Europa. Al llarg dels segles Hostalric ha vist passar als seus peus cultures, civilitzacions, olors i gustos propers i llunyans i ha donat refugi i plat calent a centenars de generacions de viatgers. Fins i tot, Hostalric  porta en el seu nom el record d’una tradició mil·lenària de restauració i gastronomia: Un Hostal Ric.

Serveis
 • Tallers de cuina
 • Visites guiades amb tastet
 • Activitat gastronòmiques
 • Lloguer d’espais i serveis personalitzats

Agenda dels tallers

Horaris

De dilluns a diumenge de les 10 a les 14h  i les tardes de dissabte de les 15 a les 18h Les tardes d’estiu de dilluns a dissabte de les 16 a les 19h

Telèfon: 972 87 41 65

Web Domus Sent Soví 

 

Agenda

 1. Visita guiada: La Fortalesa d’Hostalric

  21/01/18 12:00 am 1:30 pm
 2. Taller de cuina: Bojos per la xocolata

  27/01/18 11:00 am 1:00 pm
 3. Visita guiada: La fortalesa d’Hostalric

  27/01/18 12:00 pm 1:30 pm
 4. Taller de cuina: Esmorzars saludables

  10/02/18 11:00 am 1:00 pm
 5. Carnestoltes: La Rua

  10/02/18 4:00 pm 6:00 pm

Fira Medieval

Segueix-nos a Facebook:

Curses i marxes de muntanya per començar l'any ... Veure mésVeure menys

Anar a Facebook

Bon dia!! Aquest diumenge 21 de gener arriba la tercera edició de la Marxa popular 'Crema-Torrons' d'Hostalric! Ja podeu fer les inscripcions a l'Oficina de turisme en horari de 10 a 14h 🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏆 #Hostalric #running #runners #MarxaPopular #CremaTorrons #Ruta #Senderisme #Esport #Natura Turisme Vallès Oriental Associació Turisme Rural Girona Turisme la Selva Running Les Franqueses Runners Sabadell Team Consell Comarcal La Selva La Selva TV Parc Natural del Montseny www.turismehostalric.cat ... Veure mésVeure menys

Anar a Facebook

Tot el que necessites saber...

Multimèdia

Hostalric en imatges, feu una visita a la galeria i trobareu moltes raons per venir!

Oficina de Turisme

Dilluns a dissabte: 10h-14h i 16h-19h.

Diumenges: 10h-14h.

972 87 41 65

Agenda

No us perdeu res, a la nostra agenda trobareu totes les cites interessants a Hostalric.

Visites guiades

Descobrireu tots els racons de la vila, a més d’anècdotes i històries que han marcat el pas dels anys.